Saturday, July 31, 2010

tak suke kau

aduh...berdosanye aku.
tp siyes,aku tak boleh tgk muke kau lg da.
aku tak boleh LANGSUNG terime kehadiran ko kt sini da.
tlg la.aku na remove ko dr fb,takot ko terasa.aku na remove dr idop aku lg la tak bole.
sbb kau mmg nak melekat dgn aku ke hape?
fuck off.pegi cari manusia laen yg same2 tatau malu cm ko bole tak?

derhh sampai tahap ni da aku benci kau.
gila la.menyampah membuak2 ngn kau.
ko tak paham2 bahasa lg ke?

*menangis lagi.lagi dan lagi*

aku tak bole belaja sbb ade kau.
aku menyampah kt ko.ko na menyampah kt aku ke ape ke, ikot suke hati ko la.yg pasti aku mmg menyampah membuak2 tgk kau.nak muntah.geli.
menyampah.menyampah. tolong laa.
aku tak suke ko menyemak dlm idup aku.
aku tak suke perlakuan ko.

aku pun ngengade.ade jek org tak suke aku.
tp point skang, aku benci kau.org na kate ape kt aku, tu dorg punye pasal.
aku menyampah kt ko lagi.masih.masih menyampah n tatau smpai bile.
tolong la pakai topeng bile berdepan ngn aku.
aku mmg meluat. geleman aku tgk.

aku mmg jahat. aku mmg x patut na post entri ni.
tp sbb aku menyampah tgk fb kau.
aku menyampah.
menyampah smpai menangis.ko bole bayang betapa aku tak bole terime kau?

tolong la.malas na layan kau.

sekian.

MyEm0.Com
penat menaip mcm org gile.

3 comments:

HATI TERUSIK said...

sabar weh..ak pn xtau yg ko leh bnci org sampai tahap ni..huhu
tp nk wt cm ne..benci 2 memang perasaan yg wujud..cewah..

ngesngos said...

aku laraa.....tulun!!! ahahhahh

nurdya julaikha said...

ehehehehehe......kelako fajerin neh...cian pun ade...adeh...cane nk tulun ko ek....sadis2...
pe kata ko gtau jek dia trus trang....its more better kowt,,so pasni leh la dia pkai topeng bila jmpe ko...ahahahhaa

Post a Comment