Saturday, July 10, 2010

bersenam jam 11 malam

penah bersenam malam2?
haa...org bersenam pagi2, kite bersenam malam2.

ouh ya, nasihat sikit, kite jgn plan sehari sebelum atau seminggu sebelum utk pegi ke sesuatu tmpt atau ape2 yg dirancang la.sebab pasti perkara tu akan tertunda.spt yg terjadi mlm td, tibe2 je usna masuk bilik dan ckp na pegi i-city dgn jenab. jam mase tu 830. tak semena-mena.aku pun tak pasti kenapa tu terjadi dan sgt tak disangka2.

agak boring sbb pegi bertiga. pasni kwn2 sekalian, kite pegi ramai2. sori bkn tak ajak, tp da pegi tergesa2. antara korg mesti ade yg tak mandi lg, mebi malas n mebi tak bersedia.huh. takpe, atleast kami da survey cara2 na pegi ke situ dan..cara2 utk balik ke uitm.kot?

berbalik kpd topik perbualan ye saudara saudari sekalian, kenapa isunya bersenam? sbb bile kite blk lewat dr i-city, akan tiada lg perkhidmatan kenderaan awam ye. note that. maka menapak la kami dr i-city ke uitm. i mean, kolej.

sumpah na putus saraf tunjang. kalau dr mata kasar, tak jauh ye sedare sedari. tp bile menapak tu agak bad mud jugak la kn. seb baek selipa putus sblm pegi ye usna.kalau putus mase balik, tak ke haus tumit kau.note this again, gam gajah pun tak berkualiti sgt.

wlpn pak gad tak tahan kami di pintu gate, tp kami ttp azab mendaki gunung everest ke kolej. mencube beberapa pagar yg da berkunci.tp sebenarnye tak kunci. pak gad uitm saje kasi cuak utk mereka2 yg suke blk lepas wktu gate tutup kn.die sngkut rantai je tp sebenarnye tak lock pun. seb baek,kalao tak titow surau ye.

kesimpulan di sini, kalau na pegi, pegi terus ye sbb aku dan kwn2 yg laen plan dr stat masuk ri tu smpai ke smlm masih tak pegi2 i-city tu. kite perlukan Genjatan Gerakan Tiba-Tiba. baru la ativiti itu berjaya.

i-city hanyalah taman khayalan yg terdiri drpd pokok2 plastik berlampu. sbb first time, tu yg jd selak2 tu. kalau pegi byk2 kali, bosan kot. tp siyesly, this is rarely found n sgt mesmerizing.

time kasih pd mangsa2 keadaan yg tolong amik gambar especially si abg beg mamee monster.

2 comments:

.rafiq. said...

bgus tmpat ni. lg bgus sape yg tk byar bil letrik.

ngesngos said...

letrik waklu! hahaha

Post a Comment