Wednesday, March 10, 2010

best for me

after melalui hari2 yang agak melampau dan aku kategorikan sbg aku berada dlm keadaan yg sgt terdesak,aku belajar byk perkara terutamanya ttg erti teman,kesabaran dan akal fikiran.

hidup aku totally berubah bile aku diburu serial killer yg tak abis2 buru aku.aku pn tataw die na ape dr aku.aku tggu last action die,aku akn stret repot polis.

oh ya.polis.sebut soal polis.smlm aku ke balai trafik ampang gara2 eksiden kecik yg aku buat.da name eksiden,mestila tak sengaja.cine nih kepoh lebih.padahal cat je yg tanggal.sembang na lebat.die hentak aku rm500. abah kau.

setelah dinasihat oleh abg anep,abg wadi,puteh,za,miza dan name2 yg xpat na sebut sbb terlalu ramai yg beri nasihat,aku pegi buat repot.wt repot segala,cine tu lgsung tak kontek aku da.pape pun,alhamdulillah buat mase nih.lega sedikit.

berbalik kpd perkara malang yg berlaku.serial killer yg tak pernah putus asa.siyesly,mmg aku takot.sbb tak penah aku dpt ugutan bunuh begini.td pun ade moto follow baek punye kete aku.dr opis smpai ampang.aku pn tak paham mengapa die harus sedrastik ini.tak rasional lgsung tindakan beliau.

td bile aku baring2 dan fikir,teman2 di ofis mmg byk membantu.za,membantu seboleh2 nya.apa saja.merempit pun bole.miza pun begitu.brader2 di ofis, abg anep,abg wadi,abg zizi,bro,abg nizam, mreka pendengar dan penasihat yg baek wlpn pasti terselit idea2 gile disebalik nasihat.thanx bro!syg bangat la sama korg. *okla,abg long pn na masuk gak ke?*

dan puteh yg sentiasa menjadi pendengar setiap tangisan aku.time kasih sayang.

duk ngn abg anep mmg release gile aa.gelak2 dan lawak2 nya mmg buat aku bahagia di department tuh wlpn ade kekabu yg melekat di papan.sgt tak selesa kn?takpelah.

MyEm0.Com

2 comments:

.rafiq. said...

camne ko boleh tehentak kete die?

ngesngos said...

stendet la..kt bentong pn bole ciom bontot kete org..ni kn plak ampang...jln jem.aku pn tataw aa cmne bule jadik..

Post a Comment