Thursday, April 22, 2010

kesian kt kwn2 balak aku nih

salam en. Rock Lee, en. Zuelkiflie dan mereka2 yg terlibat,

korg, time kasih sbb beri teguran tak berasas tuh.utk pengetahuan korg, korg mmg berbudi bahasa, mmg sgt caring n loving terhadap kawan2.tp takpayah la terlalu menonjol.korg bagus sgt ke?korg rase korg nih cukup sempurna ke?

en. lancau, tak payah la smpai post kt wall fesbuk.ko bole berbudi bahase lebih sikit tak?anta la kt inbox ke,chatting ke.ko tulis kt wall, buat skit mate aku la.balak aku bkn jenis lawan2 punye org.so ko na maen pijak2, maen pijak2 ngn aku la.ko silap aa mess ngn aku kn.

en. zul jugak, ko apesal?aku tau ko seorg yg lemah lembut,lemah gemalai, berbudi bahasa, tp ape perlu ko na sound2 kt wall jugak?aku tau la batang ko patah, ko mmg tak pernah terlibat ngn sosial2 bersama wanita.tp tak payah tunjuk sgt keprihatinan ko tu kt wall balak aku.

sedar tak bangsat2 sekalian, membe2 aku pn add balak aku jd frens dorg tau.so dorg pun bace.aku defensive sgt ni sbb pic yg korg duk kutuk2 tuh ade muke aku.pic aku ngn balak aku.tp balak aku menyusahkan korg ke die na tarok pic cmtuh?die kaco mak bapak korg ke?tak kn?

da tuh apesal korg na serabut2 sgt?korg mcm bagus sgt je?tu la,duk lgi kt kolej risda tuh.duk dlm utan,tak dpt perkembangan ape2.tp tangkap basah selambe go jek kt kolej korg kn.na kate budak uitm tak bermoral,korg bermoral sgt la duk kene tangkap basah dlm kolej besar kangkang kera tuh?

beb,aku cukup berbulu mate bace post yg di post oleh en. Rock Lee yg aku tak penah kenal tuh. aku tak kenal ko,ko tak kenal aku, so jgn la cari pasal.aku tak penah cari gaduh ngn kau kn,da tu kenape ko bersesak2 ngn cari gaduh ngn aku.

aku paham,tujuan ko baek,mulia na nasihat mmber.tp inbox kn ade.ko nih bodoh ke ape kimak?ko ngn mmbe2 ko yg laen yg komen kt post ko tuh aku na tgk,korg mati senang nanti.so aku maafkan.

btw,ko xpnah sentuh pompuan ke?ko tgk gmbr kitorg tuh mcm kancah maksiat sgt ke?beb, kalo lu bajet lu malaikat, lu tade fesbuk aa.fesbuk ke,mespes ke, komen pic pmpuan nih,komen pic pmpuan tuh and all the fucking wall posts n komen, sume tuh nonsense.sume tuh maksiat kalo ko na maksiat sgt.

korg ni mmg tade keje.mcm aku ckp, korg tak senang ngn seseorg,jgn add die,jgn view page die,jgn drop komen kt page die jgn klik langsung name die.tu plg senang.kalo rase senang ati sgt na komen n nasihat pic org, gunekan inbox.gunekan inbox la babi.ko paham tak?

pastu apesal ko delete post tuh?ko tade kote ke?beb berani sgt post2 cmtuh,add aku meh.lu na aku hack lu dr fesbuk,bole.anytime.tp meh kite maen pijak2 dulu.ngn balak gua,lu org berani aa.balak gua diam2 jek.ngn gua,meh gua kasi hayun.bodoh.

mentaliti kampungan.sosial zero.fuck you la lancau.

kesian,muda2 dah bodoh.



4 comments:

afzal la costa said...

whoaa.respek abis lah blog kau faz.
budak2 lancau ni bace blog kau tak?
kalau dorg bace konferm lagi hangat...
budak2 kampungan lah mereke nih
mane la ko kenal dorg wei?
malu betul

ngesngos said...

tu aa pasal..
budak2 tu buta IT kot..
tak jumpe blog aku.
kalo jumpe mmg buat kenduri aa aku.
aku pn malu aa kenal dorg.hahahaha

.rafiq. said...

gile terbaik lah carutan. macam pakar carut tahap ketiga.

ngesngos said...

sape mess ngn aku ni la akibanye.
aku jugak yg berdosa.hehe

Post a Comment