Tuesday, November 16, 2010

joging??

cuti suda.that means, aku akan gemok.gemok dan terus mengembang mcm di pam2.
jd, bg mengelakkan tragedi itu berulang lg, aku mencabar diri sndri utk berjoging.
ekceli last2 cuti pun ade jugak joging2 begini.kdg2 aku joging dgn iqa.tp iqa tak blk lg dr maktab. makanya, aku berjoging sendirian la smlm.

br abis satu round, si rafiq call. tak abis2 mengusik. da alang2 lintas dpn uma die, die join skali. da die kelua dgn kemeja smart2, jeans dan selipa, bole plak aku na joging kn. putus plak selipa anak org ni kang.maka berjalan2 suda. amik angin ptg.tp peluh2 jugak even jln begitu.

cuti 5 hari katanya. lohh.lau tak bole join aku hari2. tade la aku kebusanan sgt jln sensorg kn. lgpun utk kepentingan aku jgk.bole la kau tlg hambat anjing2 durjana yg memasang niat keji na kejar aku kn.cisss.jaga kau anjing keparat.

takkan tu je aktiviti aku cuti ni?lohhh.

2 comments:

.rafiq. said...

haha anjing2 tu sume takut dengan aku. dalam rumah je pura2 menyalak.

ngesngos said...

choy.padahal da siap2 cabut selipa na lari kn...hahaha

Post a Comment