Monday, May 31, 2010

mcm tuutt punye klinik

baru blk dr dentist.
ah fuck.fuck.fuck.
tu je aku bule kate. bangkai punye klinik gigi.

tampal gigi je pun. fain la, klinik kau tu establish.klinik kau tu serba best bak kate pnduduk bentong neh. kau la dokto yg lembut la,pelanggan kau msti tak komplen punye sbb kau sgt lemah lembut dgn customer kau.

ok.aku admit itu. tp pas setel sume, skali gua na bayar, aittt???!!! RM265?? kau hengat kau ganti kan aku gigi emas ke? ok la.logik kau na cas mahal2 sbb gigi belakang aku tuh buruk teruk. tp kau tak cabut kn. ape yg mahal sgt?

nenek misi kau tuh ckp mahal sbb tampal gigi depan.mahal sbb pakai gum wrna putih. asshole la.baik aku pegi hospital bentong yg mcm super asshole tuh.kalo pegi klinik gigi kl lg super duper asshole.tp memandangkan takkan aku na sumbat gigi lobang aku neh dgn plastesin, maka aku byar la jugak wlpun hati ni menyirap-nyirap mcm air sirap kenduri terlebih ais.

maka, disebabkan mama bekalkan rm100 je, terpaksa la aku tong sndiri lg rm165. babi btul. bkn kedekut, tp da lari bajet da utk pangkor nanti.aip?hahaha. na g jenjalan dlm 2 3 minggu lg.dgn sape?ha, tu yg kite tatau.haha.sensorg kot.tak plan lg.br berangan2.haha.

MyEm0.Com

5 comments:

afzal said...

jom.dgn budak2 ni.
pangkor.nak tak?

ngesngos said...

tgk la dulu.
rase2 cm na g sensorg.

FiDoDiDo said...

BAPAK MAHAL!! CIBAI PUNYA KLINIK!! KLINIK MN TU???HABAQ MAI KAT AKU BIAR REPORT KAT TIONG LAI KASI TUTUP KLINIK TU..hospital pun tmpl br 2 hinggit caj..

arul said...

b nak ikut boleh?

ngesngos said...

kayla: ko cari aa mane2 kinik gigi kt bentong nih.

arul: ikot?hm tatau2.hee

Post a Comment